NEWS 19 feb - premier... totzo! gaat samen werken met de gebroeders de Gier.
 
over totzo! - totzo! fietstours en excursies Den Haag - originele fietstoers in de Hofstad - Ontdek Den Haag - Haags eten en drinken


Waarom zoeken toeristen altijd die plaatsen op die voor locale inwoners nauwelijks interessant zijn?
Een vreemde stad of plaats ontdek je het best door met een bekende van die stad mee te gaan. Je wilt die stad of plek ontdekken op de manier zoals de inwoners die ervaren.
Waar zijn zij trots op, waar houden zij van en wat heeft die stad voor hun groot gemaakt.Wij kiezen bewust voor de fiets. De ideale manier om de stad te ontdekken. Snel, schoon en leuk.
Samen met de fietskoeriers van Den Haag (fietsspecialisten goed voor 16.000 stads kilometers per jaar), zijn de mooiste en veiligste routes uitgestippeld.
Wij fietsen niet alleen van A naar B, maar wij willen met u juist over de leuke en mooie paden rijden. Fietsen in de stad is fijn.


Naast de fiets tours bieden wij ook excursies aan. Deze sluiten aan op de thema’s van de tours. Uiteraard zijn ze ook apart te boeken. Onze excursies zijn niet extreem en dus voor een breed publiek toegankelijk. Leuk is het sleutelwoord.Natuurlijk is er de juiste ervaring die je van een gids mag verlangen. Maar van ons hoeven de gidsen zich niet aan alle etiketten te houden.
Onze gidsen zijn Hagenaars, Hagenezen en Scheveningers zelf. Zij weten waarover ze spreken en beleven dagelijks hun stad Den Haag. Zij vertellen u niet alleen een verhaal, maar nemen u persoonlijk mee in hun dagelijks bestaan. Hagenaars en Hagenezen vinden het fijn om lekker zichzelf te zijn.


De initiatief nemers van totzo! zijn Ronald en Arthur.

Ronald werkte in veel Europese landen en organiseerde en begeleidde avontuurlijke evenementen voor o.a. toerisme, defensie en bedrijfsleven. Als manager runde hij diverse horeca gelegenheden wereldwijd.
Daarnaast maakte hij een wereldreis en tegenwoordig fietst hij het liefst in Europa’s mooiste bergen. 
Arthur organiseerde en begeleidde reizen door Europa. Hij fotografeert en schrijft reis en fiets artikelen voor verschillende magazines. Inmiddels woonde, werkte en of reisde hij in meer dan 50 landen. Vorig jaar was hij in het Haagse nieuws. Als Hagenaar was hij benieuwd wat nu precies aan de andere kant van de wereld ten op zichte van Den Haag lag. Met het openbaar vervoer en vragen van scholieren reisde hij naar de antipode van Den Haag in de zuidelijke grote oceaan.


Voor iedereen die Den Haag van nu wil ervaren. Of de vervlogen tijd of geschiedenis beter leren kennen. Een ideale dag voor een bedrijfsuitje, vrienden en familie, expats. City hoppers en dagjesmensen. Een fijne dag uit of een aanvulling op een evenement.

 
 
 
 
 
 
 

Al onze tours zijn inclusief gids, fiets, koffie/ thee, lekkernij, poncho en een aandenken.
De vaste opstapplaatsen zijn goed bereikbaar met eigen vervoer, openbaar vervoer of touringcar. De fietsen kunnen afgeleverd worden op de door u gewenste locatie binnen Den Haag. De tour Den Haag is dagelijks te boeken. Voor de overige tours dient u te reserveren.

Tour door Den Haag in het “Haagsch”.

Met de Nach-burgemeestah overdag.

"Er is maar één de Nachtburgemeester van Den Haag. En dat is Bom." Citaat Herman Brood.

De stad in met een echte Haags sprekende gids. We nemen je niet mee langs het stadhuis, maar langs het IJspaleis (Ehs-palehs)! Wat zijn de Haagse tietuh?
Al in 1700 was er een Haags woordenboek en door de eeuwen heen heeft de taal zich steeds verder ontwikkeld en zijn er Hagenaars beroemd door geworden.
Wie kent van Kooten en de Bie, Harry Jekkers, Sjaak Bral en Haagse Harry nou niet?

De Haagse Taal Tour is een tour met humor. Met een snelle en frisse kijk op de stad, een beetje plat, maar wel goed bedacht!

Den Haag op zijn Haags, niet aangedikt, geen show, gewoon zoals de stad op zijn Haags het mooist is.

Over onze gids.

"Er is maar één de Nachburgemeester van Den Haag. En dat is Bom." Citaat Herman Brood.

Bom, gepassioneerd Hagenees en muziekliefhebber. Hij is de presentator van vele muziekfestivals. Zoals Parkpop en het concert van de Rolling Stones. Daarnaast is hij begeleider van Nationale en internationale gasten voor in Den Haag.

Feit: Sprak de Haagse Tom Tom in.

Bom, de stem van Den Haag.

De Haagse nachburgemeestah op RTV west.Duh stad in met un echtuh Haags sprekenduh gids. We nemen je niet mei langs ut stadhuis, mâh langs ut èspalès (Ehs-palehs)! Wat zèn duh Haagse tietuh?
Al in 1700 was eâh un Haags woâhdenboek en doâh duh eiuwen hein heift duh taal zich steids veâhrdeâh ontwikkeld en zèn eâh Hagenaâhrs beâhroemd doâh gewôhden.
Wie kent van Koâtuh en duh Bie, Harry Jekkeâhrs, Sjaak Bral en Haagse Harry nâh niet?

duh Haagse Taal Tour is un tour met humôh. Met un snelle en frisse kèk op duh stad, un beitje plat, mâh wel goed bedacht!

duh Haag op zèn Haags, inclusief veâhrtaling, omdat “haagsch” nu einmaal duh eniguh taal is waâhrbè duh ondeâhrtiteling lastigâh is dan ut gesproken woâhd!

Minimaal aantal deelnemers:10.

Duur: 3 uur.

Fietsafstand:
Ongeveer 12 km. In overleg langer of korter mogelijk. Bom houdt van fietsen, maar ook weer niet tever.

Max 12-14 deelnemers per gids.

Startlocatie: Noordeinde 59. In overleg kan de Tour ook elders beginnen.

Inclusief:
Fiets, gids, lekkernij, flesje mineraalwater, koffie of thee.

Regen?

Onze ervaring leert dat het bijna nooit de hele dag regent. Als het regent hebben wij uiteraard poncho’s voor u. Maar liever kiezen we ervoor om te schuilen op een mooie Haagse plek of een lekker kopje koffie te drinken en daarna de tour te vervolgen.

gids bom
hofvijver
 
Vult u aub minimaal email of tel. in.
Tour Den Haag
Beatstad Tour
De Haagse Taal Tour
Dichter bij de stad
Haagse Smultour
Op-maat!
Picknick
Strand en zee dag
Haags en Schevenings eten
Koffie!!
teambuilding
Hagenaar Hagenees
Stad en Zee
 
 
 
Den Haag heeft meer te bieden, dan wij alleen in een toer kunnen laten zien. Daarom kan je makkelijk meer beleven door de toer uit te breiden met een excursie.
Uiteraard zijn de excursies ook alleen te boeken. Om zo op een snelle en leuke manier iets van de haagse cultuur op te snuiven.
 
  Teambuilding - totzo! fietstours - Bedrijfsuitje - Teambuilding - fietstour Scheveningen

De Haagse Quizzz met Harry Zevenbergen, onderhandelen met gebroeders de Gier, samen werken op strand of park.

Met de Haagse Quizzz maak je een ontdekkingstocht door Den Haag onder begeleiding van Harry Zevenbergen. Deze man behoort tot de beste van Den Haag met het gesproken woord. Voor zijn grote passies krijgt hij betaald en jullie zullen scherp moeten opletten om voldoende Hopjes te scoren. Dit kan als teams tegen elkaar of ieder voor zich.
De Haagse Quizzz is humoristisch, informatief en prikkelend.

Op het sport strand van Nederland of in het mooiste park van Den Haag verschillende opdrachten uitvoeren. Samen werken, overleggen en goed nadenken. Niet te fysiek maar wel speels. Deze zijn ideaal te combineren met een fietstour of als strandactiviteit.

De gebroeders de Gier nemen de deelnemers mee naar de Haagse markt. Hier proef je letterlijk en figuurlijk Den Haag. Voor de gebroeders de Gier zullen de deelnemers moeten gaan shoppen. Met een beperkt budget. Stel deze stoere mannen en je collega's niet teleur.
strand scheveningen


expats den haag
 


As an expat you want to know the city you
are going to live in a little bit better than the
average tourist. After all you don’t want to
keep feeling like a passing through traveller in
your resident town.

Totzo! offers special tours for expats, where
we do not focus on the tourist evergreens
but show you the places in The Hague that
the actual locals really like themselves.

So nevermind the well known tourist traps of
Scheveningen, Binnenhof and the Vredespaleis.
expats den haag
Under the expert guidance of a born and bread
‘Hagenaar’ you will discover the places just off
the downtroden tourist path where the real
‘Hagenaars’ hang out when they enjoy a day
on the town. In this way you will quickly
discover the real identity of The Hague, it’s
facilities and possibilities.

Email us for the English brochure.