NEWS 19 feb - premier... totzo! gaat samen werken met de gebroeders de Gier.
 


Waarom zoeken toeristen altijd die plaatsen op die voor locale inwoners nauwelijks interessant zijn?
Een vreemde stad of plaats ontdek je het best door met een bekende van die stad mee te gaan. Je wilt die stad of plek ontdekken op de manier zoals de inwoners die ervaren.
Waar zijn zij trots op, waar houden zij van en wat heeft die stad voor hun groot gemaakt.Wij kiezen bewust voor de fiets. De ideale manier om de stad te ontdekken. Snel, schoon en leuk.
Samen met de fietskoeriers van Den Haag (fietsspecialisten goed voor 16.000 stads kilometers per jaar), zijn de mooiste en veiligste routes uitgestippeld.
Wij fietsen niet alleen van A naar B, maar wij willen met u juist over de leuke en mooie paden rijden. Fietsen in de stad is fijn.


Naast de fiets tours bieden wij ook excursies aan. Deze sluiten aan op de thema’s van de tours. Uiteraard zijn ze ook apart te boeken. Onze excursies zijn niet extreem en dus voor een breed publiek toegankelijk. Leuk is het sleutelwoord.Natuurlijk is er de juiste ervaring die je van een gids mag verlangen. Maar van ons hoeven de gidsen zich niet aan alle etiketten te houden.
Onze gidsen zijn Hagenaars, Hagenezen en Scheveningers zelf. Zij weten waarover ze spreken en beleven dagelijks hun stad Den Haag. Zij vertellen u niet alleen een verhaal, maar nemen u persoonlijk mee in hun dagelijks bestaan. Hagenaars en Hagenezen vinden het fijn om lekker zichzelf te zijn.


De initiatief nemers van totzo! zijn Ronald en Arthur.

Ronald werkte in veel Europese landen en organiseerde en begeleidde avontuurlijke evenementen voor o.a. toerisme, defensie en bedrijfsleven. Als manager runde hij diverse horeca gelegenheden wereldwijd.
Daarnaast maakte hij een wereldreis en tegenwoordig fietst hij het liefst in Europa’s mooiste bergen. 
Arthur organiseerde en begeleidde reizen door Europa. Hij fotografeert en schrijft reis en fiets artikelen voor verschillende magazines. Inmiddels woonde, werkte en of reisde hij in meer dan 50 landen. Vorig jaar was hij in het Haagse nieuws. Als Hagenaar was hij benieuwd wat nu precies aan de andere kant van de wereld ten op zichte van Den Haag lag. Met het openbaar vervoer en vragen van scholieren reisde hij naar de antipode van Den Haag in de zuidelijke grote oceaan.


Voor iedereen die Den Haag van nu wil ervaren. Of de vervlogen tijd of geschiedenis beter leren kennen. Een ideale dag voor een bedrijfsuitje, vrienden en familie, expats. City hoppers en dagjesmensen. Een fijne dag uit of een aanvulling op een evenement.

totzo! fietstours & excursies

Postbus 256
2501 CG Den Haag

070 32 65 790
06 46 232 936


info@totzo.org
www.totzo.org


Bezoekadres:

Noordeinde 39
Den Haag

 

  arthur@totzo.org
 
 
KvK Den Haag 272 96627
   
 
Om in contact te komen kun je ook het
  informatie formulier aan de rechter kant gebruiken.

Algemene voorwaarden.

v
velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Tour Den Haag
Beatstad Tour
De Haagse Taal Tour
Dichter bij de stad
Haagse Smultour
Op-maat !
Picknick
Strand en zee dag
Haags en Schevenings eten
Koffie!!
Teambuilding
Hagenaar Hagenees
Stad en zee